boek
 x 
icon_twicon_fbicon_yt
01b.jpg

Faute d'agent...

 

In het eerste koorboek van Leiden staat de Missa Faulte d'argent van Jean Mouton opgetekend. Faulte d'argent wil zeggen: “gebrek aan geld”. Met deze subtiele verwijzing naar een beroemd lied over geldgebrek, poogde de componist aandacht en hulp te vragen voor de netelige situatie van de kunst in het algemeen en de heren zangers in het bijzonder. Blijkbaar was dat toen al een 'uitdaging' en het is nog steeds zo. Ook wij hebben, naast een enorme ambitie en een gedrevenheid voor dit prachtige project, "faulte d'argent" ...

 

Structurele ondersteuning van het Egidius Kwartet

 

Met een jaarlijkse gift van minimaal € 50,- bent u ‘Ghesel’ van het Egidius Kwartet. Hiermee steunt u niet alleen dit project, maar alle activiteiten van het kwartet. Bij inschrijving ontvangt u de dubbel-CD Tielman Susato gratis!

 

Met een jaarlijkse gift van minimaal € 100,- ontvangt u niet alleen de dubbel-CD Tielman Susato, maar ook elk jaar een CD van het Egidius Kwartet naar keuze.

 

Een jaarlijkse gift vanaf € 250,- gedurende vijf jaar is volledig aftrekbaar van uw belastbaar inkomen. De kosten voor het opmaken van de notariële akte komen voor onze rekening. De Stichting Egidius is in het bezit van de ANBI-status

 

Eenmalige donatie voor De Leidse Koorboeken

 

Met een eenmalige donatie van minimaal € 100,- helpt u ons het Koorboeken-project gestalte te geven. Op onze beurt zorgen wij ervoor dat u via nieuwsbrieven betrokken blijft bij de voortgang hiervan. Met uw gift zorgt u ervoor dat wij ons mooie project tot aan 2015, wanneer wij alle zes koorboeken hebben behandeld, levend te houden!

En ... U ontvangt in ieder geval een CD naar keuze gratis!

 

 

 

Vul onderstaand formulier in en ontvang uw CD binnen 3 werkdagen!

Zakelijke sponsoring

 

Voor bedrijven die het project substantieel willen ondersteunen hebben wij een bijzonder sponsorpakket ontwikkeld, bestaande uit relatiekaarten voor het jaarlijkse premiere-concert in de Leidse Pieterskerk, VIP-ontvangst op niveau voor u en uw zakelijke relaties vóór, tijdens en na het concert, gratis exemplaren van de dubbel-CD en vermelding in onze publicitaire uitingen.

 

Ook als u De Leidse Koorboeken of het Egidius Kwartet wilt steunen onafhankelijk van de concerten, maakt onze zakelijk leider Britt Verstegen graag een afspraak met u.

 

faulte d'argent 3

Ik wil Ghesel worden en machtig de Stichting Egidius tot afschrijving van minimaal € 50,- per jaar. Ik ontvang de CD Tielman Susato gratis!
Invalid Input
Bedrag:
Invalid Input
Ik wil het Leidse Koorboekenproject eenmalig steunen en machtig de Stichting Egidius tot afschrijving van minimaal €100,-
Invalid Input
Bedrag:
Invalid Input
Ik wil voortaan de nieuwsbrieven van het Egidius Kwartet per e-mail ontvangen
Invalid Input
Naam (*)
Please type your full name.
Straat & Huisnummer
Invalid Input
Postcode & Woonplaats
Invalid Input
Telefoon
Invalid Input
E-mail (*)
Invalid email address.
Bankrekeningnummer
Invalid Input
t.n.v.
Invalid Input
Datum
Invalid Input
Ik steun met minimaal € 100,- en ontvang daarom de volgende CD van het Egidius Kwartet:
Invalid Input
Voor beschrijvingen van de CD's klik hier
Bovenstaande gegevens zijn naar juistheid ingevuld
Invalid Input
  

   

 

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door:

 

1-leiden 2-leiden-stad  4-RAL 5-FPK10-Leiden50jaarMonumentenstad_50  cultuurfonds_horizontaal_kleur  max

6-stedelijk-Museum-Leiden 7-cultuurfonds-leiden8-KRO  vsbfonds_rgb